Nieuwe deelnemers en chaff

Afgelopen zaterdag was er een super gezellige walkthrough bij I Change waar diverse nieuwe deelnemers mee zijn gaan doen met composteren. Welkom allemaal!

De GFE die deze week is gebracht zag er mooi uit. Netjes alles in kleine stukken gesneden en een mooie mix met allerlei soorten wormenvoer.

We hebben nog wat algemene updates:

– De komende weken doen we een beetje chaff onderin de kratjes. Dat zijn de velletjes van gebrande koffiebonen van Miss Morrison, onze Delftse koffiebranderij. Dit is om te zorgen dat er met warm weer minder snel geurtjes ontstaan en het vocht onderin de kratjes een beetje wordt geabsorbeerd. Wij zijn super blij met deze samenwerking tussen lokale ondernemers!

– De huidige stickers waren op het verkeerde materiaal gedrukt en laten soms los of scheuren. Sorry voor het ongemak, maar er worden door de drukker nieuwe stickers gemaakt. Vanaf volgende week gaan we de losse stickers vervangen.

– Het blijkt toch duidelijker om de stickers met je naam op de zijkant i.p.v. de deksel van het kratje te plakken. Als ze op de stapel staan kun je zo makkelijker je eigen kratje terugvinden.

Fijne week en laat je niet uit het veld slaan door de regen, de wormen vinden dit het mooiste weer dat er is!